Reborns

Nybörjare

2018-04-07 23:25 #0 av: Mylittlereborn

Hej! Har fått intresse av att måla min egna reborn. Jag undrar då vad man använder för produkter, jag har kollat på youtube men vet inte riktigt vart jag kan få tag i allt, själva kitet osv vet jag redan vart jag får tag i, men just färger och penslar. Hur mycket går allt på ungefär? När man fixar hår, hur får man tag i en sånt med hår osv, räcker det att endast limma? Tack i förhand💓

Anmäl
2018-04-14 03:53 #1 av: Tiphhun

Jag rebornar inte själv, så det finns säkert någon annan som kan svara på detta bättre än jag. 

https://reborndolls.se/reborntillbehor har en del. https://bountifulbaby.com/collections/full-vinyl-kits/Reborning-Supply-Kit har färdiga kits för nybörjaren.

Finns säkert fler butiker etc men de är de två som jag har varit inne och kikat på förut iaf. 

Angående håret så limmar vissa, andra målar och andra rotar och limmar på insidan. Så ja, det räcker att endast limma om du vill. Det finns ju för- och nackdelar med alla hår. Själv föredrar jag rotat, då det tål lite mer. Men sen slipper ju jag nackdelen i hur tidskrävande det är att rota, eftersom jag inte rebornar själv.

Anmäl
2018-04-14 05:47 #2 av: Tiphhun

Det är Rebornutställning i Jönköping nästa lördag, om du har möjlighet att ta dig dit skulle jag rekommendera det.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.