Toddler

En tråd om Linus

2018-03-15 21:04 #0 av: tess03_

Detta är Dockan "ladybug" som ska heta Linus. Jag betalar lite då och då och längtar så efter en till toddler fast pojke. Har redan Mimmie men vill ha en större pojke och det blir en "Ladybug" ❤ Hittade detta charmtroll på Tradera och kunde inte sluta le mot bilden på honom som jag lagt in här. När man inte kan sluta le mot en bild på en docka då vet man att man hittat rätt 🤗 kommer bli lite längre väntan men det bygger bara upp spänningen ännu mer ^^ var längesen jag väntade på att få hem en docka och det är fortfarande lika roligt känner jag :)

Anmäl
2018-03-17 20:04 #1 av: tess03_

Mörkblå eller bruna ögon?

Anmäl
2018-03-18 01:18 #2 av: tess03_

Bestämt mig för att han ska ha gröna ögon istället. Ser naturligare ut till hans hy och hårfärg :) Jag längtar efter att få se hur han kommer se ut!

Säljaren ska klippa till peruken så han får en frisyr som passar en pojke, för frisyren peruken är gjord som är gjord för en flicka, men den ska klippas till och limmas fast och sen får jag en bättre bild på sötnosen :) 

Anmäl
2018-03-29 18:16 #3 av: tess03_

Nu är han på sin resa hem till mig Hjärta Han anländer på tisdag :D Jag kommer filma och ta bilder på när jag packar upp dockan, sen blir det att göra mindre justeringar själv då jag tycker det ser ut som hon glömt klippa till peruken så den ser mer ut som en pojkfrisyr och jag ska korta ögonfransarna, men detta är nåt jag klarar hantera då jag verkligen ser fram emot att få hem en "Ladybug" :D Har fixat till reborndockor förut när jag fått hem dem så jag kommer inte göra en video som folk gör och påpeka fel med honom utan han kommer se så fin ut när jag fixat till honom :)

Anmäl
2018-04-03 19:14 #4 av: tess03_

Linus är hemma! :) några besvikelser, men har fixat hans frisyr och kortat ögonfransarna nyss så han ser bättre ut nu. Bara vikten som ska fixas med då han inte väger nåt i mina armar. Hans huvud är tomt så det går att trycka in men fyll det med sånt kan jag inte då jag inte vet vad för material eller har koll alls. Kroppen kan jag men rör inte huvud och lemmar, det vågar jag inte. Länk till videon där jag packar upp honom kommer finnas i denna tråden ikväll.

Anmäl
2018-04-03 21:41 #5 av: tess03_

Här packar jag upp sötaste dockan :D

https://youtu.be/Z9HLshcMxqI

Anmäl
2018-04-04 12:49 #6 av: tess03_

Fixat frisyren igen på Linus då det stack ut fel limmade tester av hår. Testerna stod verkligen rakt ut från sidorna. Men här är min charmiga prins ^^

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.